Maxa Allt

En blogg om att maximera sin ekonomi, hälsa, fritid, familj, jobb och sociala umgänge – allt på en gång utan kompromiss!

Maxa Allt
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3,13 out of 5)
Loading ... Loading ...

Att Välja Lycka

En personlig blogg om privatekonomi och finanser, hälsa och träning samt att göra aktiva livsval för ett lyckligare liv samt balansen mellan dessa tre.

Att Välja Lycka
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Life Is My Goal

Life is my Goal Aktieblogg. Jag är en 32 år gammal 3 barnspappa som drömmer om att leva på aktieutdelningar. Jag har stort intresse för ekonomi och sparande. I min blogg kommer jag att fokusera på aktier med bra utdelning och fin utdelningstillväxt. Men kommer även dela mig mig av privatekonomi och sparande och mycket mycket mer.

Life Is My Goal
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2,86 out of 5)
Loading ... Loading ...

Framtida Frihet

Jag är en man på 18 år som bloggar om min resa att en dag bli fri, och därmed ha möjlighet att själv bestämma om jag ska fortsätta arbeta eller inte. Jag vill inte vara tvungen att vara en löneslav och leva lön-till-lön resten av livet. Genom att investera i utdelningsbolag ska jag skapa mig en källa med passiva inkomster. Jag har även planer på att göra andra saker för att skapa inkomstkällor, och jag kommer skriva om detta på bloggen.

Min tanke med bloggen är dela med mig av mina tankar kring det jag gör för att få min frihet, och ha möjlighet att ha intressanta och givande diskussioner med andra personer, och eventuellt även inspirera någon.

Framtida Frihet
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,25 out of 5)
Loading ... Loading ...

Aktietipsen

På min blogg http://aktietipsen.se/ tipsar jag om heta aktier som marknaden fokuserar på. Jag skriver ner mina tankar och vilka aktier jag köper och säljer. Jag har handlat med aktier sedan 2007 och var med om finanskrisen 2008. Sedan dess har jag handlat i småbolag, mestadels trading. Jag har även en långsiktig aktieportfölj som jag skriver om ibland. Syftet med min blogg är att locka till sig spekulanter/investerare som gillar att vara där det händer!

Aktietipsen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 2,90 out of 5)
Loading ... Loading ...

Nya Nya Finans

Jag skriver om investering i aktier och andra värdepapper ur ett mer allmänt perspektiv och ser ”gemene man” som den primära målgruppen. Främst skriver jag om min egen syn och tolkning och mina egna affärer i syfte att inspirera andra som har ett begynnande intresse, men som kanske upplever att tröskeln är lite hög för att identifiera sig med mer erfarna investerare och deras bloggar.

Nya Nya Finans
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 3,42 out of 5)
Loading ... Loading ...

Economy and Stocks

Få en inblick i min privata ekonomi där jag öppet delar med mig av mina tankar och investeringar. På bloggen redovisar jag både min portfölj, lön, utdelningar samt aktieaffärer. Jag hoppas även få konstruktiv kritik som kan hjälpa mig öka min avkastning!

Economy and Stocks
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Extrapengar.me

Extrapengar handlar just om att tjäna och spara extrapengar. Detta både när det kommer till stora inköp till att pressa priset på lån, räntor, försäkringar och bredband. Större inkomster och mindre utgifter helt enkelt.

Extrapengar.me
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Långsiktig investering

Pappa som har aktier som passion och systemutveckling som yrke. Har som mål att familjens levnadsomkostnader ska täckas av den passiva utdelningsinkomsten från vår aktieportfölj. Bloggar om aktieinvestering i allmänhet och utdelningsaktier i synnerhet. Är främst intresserad av stora stabila bolag med växande utdelning över tid.

Långsiktig investering
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Vägen till Frihet

Vi sitter fast i ekorrhjulet och vill hitta vägen ut! Vi vill ha mer tid att umgås med varandra och mer tid att lägga på projekt som betyder något för oss – på riktigt. Vår dröm är att kunna sluta arbeta (om vi vill), flytta till ett varmare land och leva av våra passiva inkomster. Följ vår väg till frihet och vår kamp att bygga upp en ”pengamaskin” som gör det möjligt för oss att realisera drömmen.

Vägen till Frihet
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 2,78 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 712345»...Last »